Come and visit us at the exhibition during EnergyWeek 11-14 March 2024.

energyweek.fi

KS Geoenergi

Industrivägen 2, 68500 Kronoby
www.ks-geokonsult.fi

Kaikki alkoi 30 vuotta sitten, jolloin KS-Geokonsult perustettiin. Toiminta alkoi maaperätutkimuksiin liittyvistä porauksista. KS-Geokonsult tekee edellen vastaavia tutkimuksia, erityisesti rakennusalalle.
Vuonna 2003 hankittiin laitteisto energiakaivojen porauksia varten, kauan ennen kuin maalämpövaihtoehto löi läpi energialähteenä. Jonkin ajan kuluttua liiketoiminta jaettiin kahteen osaan: KS-Geokonsult jatkoi maaperätutkimuksia ja vastaperustettu yhtiö KS-Geoenergi otti vastuun kaivoporauksista.
Nykyisin yrityksellä on 6 nykyaikaista porausrikiä ja toiminta ulottuu maantieteellisesti koko Suomeen ja Ruotsiin. Yrityksen pääkonttori on Suomessa, Kruunupyyssä Pohjanmaalla. Sivupiste sijaitsee Uumajassa, Ruotsissa.
Toimitamme myös uuden maalämpölaitteistosi kokonaisuudessaan. Lämpöpumppumme ovat Vaillant-merkkisiä. Pumppuja on saatavana sekä omakotitaloihin että suuriin kiinteistöihin. Vaillant on saksalainen yhtiö, joka aloitti LVI-alan toimintansa vuonna 1874.
Tämän päivän isoille kiinteistöille maalämpö on itsestäänselvä valinta. Yhdistämällä useita lähekkäin porattuja porakaivoja (2-200) voidaan luoda nk. energiavarastoja, jotka varastoivat energiaa lämpimien kuukausien aikana ja käyttävät energiaa vuoden kylminä kuukausina. Viilennystä voi lisäksi käyttää kylmäaltaisiin ja kylmiöihin jne. Olemme yksi harvoista pohjoismaisista toimijoista, jotka voivat tehdä yli 350 metriin ulottuvia porakaivoja. Itse poraus ei ole ongelma, mutta meillä on myös laitteet, joiden avulla saamme johdettua raskaan keruuputken lähes 400 metrin syvyyteen.
Maksa käytetystä lämmöstä, älä investoinnista
Yhteistyömme ST1:n kanssa tarkoittaa, että voimme tarjoa maalämpöjärjestelmän, jonka investointeihin sinun ei tarvitse osallistua, vaan maksat ainoastaan kiinteistön käyttämästä lämmöstä. Järjestelmän nimi on St1 Lähienergia.